Posted in Mad

Pølsehorn i laaaange baner (:

Mig og min bror fik den ide at skulle lave pølsehorn og boller en dag og jeg er glad for vi fik det lavet da de smager rigtig godt og jeg kunne ikke lad være med at smide en opskrift på min blogger til læserne så de osse kunne lave dem en dag de er kanon gode de pølsehorn og boller jeg overvejerom jeg en dag skulle bage en kage til familien det har jeg virkelig lyst til de har så mange æg i huset hehe (:

Pølsehorn

Pølsehorn har været et populært mellemmåltid i mands minde. Pølsehorn kan laves på kort tid og alt populære hos både børn og voksne. Pølsehorn kan ligeledes laves i mange forskellige varianter, indeholdende f.eks. ost, sennep eller ketchup. Kun fantasien sætter grænser.

Opskrift på Pølsehorn – 24 stk. Pølsehorn

Ingredienser til Pølsehorn:

500 g Hvedemel (Kan blandes med rugmel for en sundere udgave af pølsehorn)
2,5 dl Lunken vand
75 g Smør eller Margarine
50 g Gær
2 tsk Sukker
1 tsk Salt
Ca. 500 g. Pølser

Pølsehorn fremgangsmetode:

Gæren udrøres i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser samt 2/3 af melet.
Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere mel til dejens konsistens er passende. Dejen til pølsehorn skal gerne klæbe lidt til hænderne, det medfører at pølsehornene ikke bliver tørre og hårde.
Efter æltning hviler dejen tildækket et lunt sted i ca. 15 minutter.

Dejen formes herefter som til 2 franskbrød og hviler yderligere 15 minutter.

Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15 x 60 cm, som skæres ud i trekanter, ca. 12 stk. hver.

Hver pølse deles i 3 og der lægges et stykke pølse på den brede side af trekanten, der nu rulles sammen om pølsen. Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 minutter.
Pølsehornene pensles med æg og drysses evt. med sesam eller birkes – alt efter smag og ønske.

Pølsehornene bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter midt i ovnen.

Pølsehorn – God appetit

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s