Undskylder til blogland

Jeg er ked af den måde jeg har gjort det på og håber folk tager imod denne undskyldning jeg er ked af jeg sådan har skrevet rundt til folk og lavet reklamme som nogen mener jeg har så jeg tager det i mig igen i håb om at folk vil tage imod min undskyld ved dem jeg har gjort det hos jeg gjorde det jo kun i en god mening i at få folk til at deltage og være med i en give-away for at de kunne vinde men kan se det fra den anden side at det var helt forkert for mig at gøre det på den måde jeg har gjort det på jeg undskylder med hele mit hjerte over for de folk der følger sig støt på denne måde som jeg har gjort det.

Undskylder mange gange med hele mit hjerte (:

Reklamer

4 thoughts on “Undskylder til blogland

   • Lexi siger:

    Arj nu bliver jeg harm – Dytbat, du skal ikke undskylde din ordblindhed! Synes det skinner igennem, at du kæmper med netop ordblindhed, og synes faktisk det grænser til det uartige at skrive ovenstående. Man kunne måske istedet sødt og høfligt spørge, om det var sådan det forholdte sig.

    God vind med din blog og dine mange projekter.

    Lexi

   • dytbat siger:

    Jeg takker mange gange der er nogen der mener jeg skal gøre meget mere ved den (: Jeg kæmper også meget med den men det svært ): Jeg fik hr sidste dag at vide min gode blog faldt ned hvis jeg jeg ikke gjorde det bedre sådan forstod jeg personens besked det gjorde ondt men hun var ikke dissedert ond eller noget men det ramt ):

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s