5 par Sko fra Bianco footwear

Jeg har sidet og kiggede på sko idag som jeg normalt aldrig gøre fordi det aldrig interesser mig så meget som tasker gøre (:

Men fandt 5 par jeg er vilde med men ved ikke om jeg skal købe nogen af dem (:

Apollo sneaker

399,00 DKK

I imiteret læder og med en gummisål kan denne sneaker bruges hver dag og passer til både pænt tøj og den lidt mere streetede stil. Pløsen er i imiteret ruskind og inden i er tekstil for.

Eleni shoe

500,00 DKK

Denne superhotte ankelstøvle er perfekt til fashionister, som elsker at have fødder plantet på jorden. Det preppy look ses overalt i modebilledet netop nu og den kraftige gummisål tilfører et cool look til støvlen. Ankelstøvlen er i imiteret læder med tekstilfor. På indersiden af skaftet er en lynlås. Sålens højde er ca. 3cm.

Blanc Boot Warm

500,00 DKK

Et par varme og praktiske Bianco støvler er ikke til at komme udenom i vintermånederne. Og disse hiking-inspirerede støvler er både fashionable og komfortable. Støvlerne er i blødt læder med varmt teddyfoer indeni. Den grove sål sikrer, at du kan stå fast i alt slags vejr og på indersiden af skaftet er en lynlås, som gør støvlerne lette at få på og af. Hælens højde er ca. 3 cm.

Atlanta Sneaker

650,00 DKK

De varmforede ankelstøvler ses overalt i modebilledet denne sæson. Denne ankelstøvle fra Bianco er i blødt læder med varmt for, som luner dejligt om fødderne på kolde dage. Den hvide gummisål tilfører et casualt look til støvlen og sikrer at du står godt fast. Kombiner med leggings og oversize strik for et lækkert hverdagslook.

Sweet warmy

750,00 DKK

Ultralækker Bianco læderstøvle med varmt teddy for, som er skøn til de kolde vinterdage. Støvlen har et outdoor-inspireret look, som ses overalt for catwalken denne sæson. Gummisålen på støvlen sikrer, at du kan stå fast i alt slags vejr. Brug støvlerne med tykke strømpebukser, en oversize kjole, nordisk strik og tørklæde for et fashionabelt hverdagsoutfit.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s