Posted in Mad

Æblechips

Æblechips opskrift

Ingredienser:

2 Æbler

2 spk sukker

Evt. Kanel (Bland sammen med sukker)

Tag æblerne og stik kernehuset ud. Skær æblerne i super tynde skiver med kniv, pålægsmaskine, bladet fra grønsags snitteren i foodprocesseren el. lign.

Læg de super tynde skiver af æble på tørt bagepapir og drys med en anelse sukker. Bag æbleflagerne i ovnen ved 110-120 C ca. 2 timer til de bliver tørre og helt sprøde.

(hvis du har en ny og meget tæt ovn, må du lige sætte en tændstik i klemme i ovndøren, sådan at damp/ kondens kan komme ud).

Varm luft ovne er bedst til denne proces, men alm. ovn kan bruges, dog kan der blive behov for lidt længere tørring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s