Æblechips

Æblechips opskrift

Ingredienser:

2 Æbler

2 spk sukker

Evt. Kanel (Bland sammen med sukker)

Tag æblerne og stik kernehuset ud. Skær æblerne i super tynde skiver med kniv, pålægsmaskine, bladet fra grønsags snitteren i foodprocesseren el. lign.

Læg de super tynde skiver af æble på tørt bagepapir og drys med en anelse sukker. Bag æbleflagerne i ovnen ved 110-120 C ca. 2 timer til de bliver tørre og helt sprøde.

(hvis du har en ny og meget tæt ovn, må du lige sætte en tændstik i klemme i ovndøren, sådan at damp/ kondens kan komme ud).

Varm luft ovne er bedst til denne proces, men alm. ovn kan bruges, dog kan der blive behov for lidt længere tørring.

Reklamer
Posted in: Mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s